Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: How to get photos off of your old cell phone?

  1. #1
    Custom User Title

    Join Date
    Jul 2008
    Age
    25
    Gender
    Female
    Posts
    956
    NeoSim
    2.61
    Thanks
    79
    Thanked 86 Times in 32 Posts
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Points
    361
    Rep Blips
    Time Spent Online:
    3 Weeks 3 Days 23 Hours 23 Minutes 47 Seconds
    Feedback Score
    3 (100%)
    Scammer Status
    Undetermined
    Middleman Status

    How to get photos off of your old cell phone?

    The title kind of says it all.

    I want to get photos off my old cell phone which no longer is in service...

    Is it possible?

    I have verizon...if that information is necessary.

  2. #2
    Level 3

    timsty's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Singapore
    Gender
    Male
    Posts
    3,859
    NeoSim
    2.61
    SW Level
    1
    SW Kills
    0
    Thanks
    463
    Thanked 1,181 Times in 473 Posts
    Downloads
    148
    Uploads
    0
    Mentioned
    3 Post(s)
    Rep Points
    1739
    Rep Blips
    Time Spent Online:
    4 Months 3 Weeks 14 Hours 44 Minutes 37 Seconds
    Feedback Score
    48 (100%)
    Scammer Status
    Clean
    Middleman Status
    Are the pictures stored in the cell phone memory?



  3. #3
    Custom User Title

    Join Date
    Jul 2008
    Age
    25
    Gender
    Female
    Posts
    956
    NeoSim
    2.61
    Thanks
    79
    Thanked 86 Times in 32 Posts
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Points
    361
    Rep Blips
    Time Spent Online:
    3 Weeks 3 Days 23 Hours 23 Minutes 47 Seconds
    Feedback Score
    3 (100%)
    Scammer Status
    Undetermined
    Middleman Status
    Yeah. It didn't have a removable card or anything like that.

  4. #4
    Level 3

    timsty's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Singapore
    Gender
    Male
    Posts
    3,859
    NeoSim
    2.61
    SW Level
    1
    SW Kills
    0
    Thanks
    463
    Thanked 1,181 Times in 473 Posts
    Downloads
    148
    Uploads
    0
    Mentioned
    3 Post(s)
    Rep Points
    1739
    Rep Blips
    Time Spent Online:
    4 Months 3 Weeks 14 Hours 44 Minutes 37 Seconds
    Feedback Score
    48 (100%)
    Scammer Status
    Clean
    Middleman Status
    Okay just checking, do you utilize SIM cards? Or is service embedded into the phone?



  5. #5
    Custom User Title

    Join Date
    Jul 2008
    Age
    25
    Gender
    Female
    Posts
    956
    NeoSim
    2.61
    Thanks
    79
    Thanked 86 Times in 32 Posts
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Points
    361
    Rep Blips
    Time Spent Online:
    3 Weeks 3 Days 23 Hours 23 Minutes 47 Seconds
    Feedback Score
    3 (100%)
    Scammer Status
    Undetermined
    Middleman Status
    No, Verizon doesn't use sim cards... embedded in the phone

  6. #6
    Level 3

    timsty's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Singapore
    Gender
    Male
    Posts
    3,859
    NeoSim
    2.61
    SW Level
    1
    SW Kills
    0
    Thanks
    463
    Thanked 1,181 Times in 473 Posts
    Downloads
    148
    Uploads
    0
    Mentioned
    3 Post(s)
    Rep Points
    1739
    Rep Blips
    Time Spent Online:
    4 Months 3 Weeks 14 Hours 44 Minutes 37 Seconds
    Feedback Score
    48 (100%)
    Scammer Status
    Clean
    Middleman Status
    I was gonna suggest using an inactive SIM to activate the phone, then transfer the memory, but that isn't possible now...

    Is there anyway you could transfer service to the inactive cell?



  7. #7
    Custom User Title

    Join Date
    Jul 2008
    Age
    25
    Gender
    Female
    Posts
    956
    NeoSim
    2.61
    Thanks
    79
    Thanked 86 Times in 32 Posts
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Points
    361
    Rep Blips
    Time Spent Online:
    3 Weeks 3 Days 23 Hours 23 Minutes 47 Seconds
    Feedback Score
    3 (100%)
    Scammer Status
    Undetermined
    Middleman Status
    Yeah, I could... but seems like a lot of work to transfer the service to that cell phone and then back to my current one. I was hoping there was an easier way.

  8. #8
    Level 3

    timsty's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Singapore
    Gender
    Male
    Posts
    3,859
    NeoSim
    2.61
    SW Level
    1
    SW Kills
    0
    Thanks
    463
    Thanked 1,181 Times in 473 Posts
    Downloads
    148
    Uploads
    0
    Mentioned
    3 Post(s)
    Rep Points
    1739
    Rep Blips
    Time Spent Online:
    4 Months 3 Weeks 14 Hours 44 Minutes 37 Seconds
    Feedback Score
    48 (100%)
    Scammer Status
    Clean
    Middleman Status
    Not that I know of, sorry.
    How troublesome would it be by the way? I'd have assumed it takes a call to the service providers.
    I always trouble my service providers, lol.



  9. #9
    Newbie

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Singapore
    Gender
    Male
    Posts
    201
    NeoSim
    0
    Thanks
    11
    Thanked 7 Times in 7 Posts
    Downloads
    64
    Uploads
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Points
    17
    Rep Blips
    Time Spent Online:
    6 Days 23 Hours 58 Minutes 52 Seconds
    Feedback Score
    2 (100%)
    Scammer Status
    Undetermined
    Middleman Status
    what model your phone?

  10. #10
    Custom User Title

    Join Date
    Jul 2008
    Age
    25
    Gender
    Female
    Posts
    956
    NeoSim
    2.61
    Thanks
    79
    Thanked 86 Times in 32 Posts
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Points
    361
    Rep Blips
    Time Spent Online:
    3 Weeks 3 Days 23 Hours 23 Minutes 47 Seconds
    Feedback Score
    3 (100%)
    Scammer Status
    Undetermined
    Middleman Status
    Quote Originally Posted by timsty View Post
    Not that I know of, sorry.
    How troublesome would it be by the way? I'd have assumed it takes a call to the service providers.
    I always trouble my service providers, lol.
    I don't know, I think you have to bring it into the store... or maybe you can just call? The people you speak to on the phone are always incompetent. It's actually photos on my dad's old phone I'm after, and I'm not sure if he wants to do all that.

    Quote Originally Posted by xvmon View Post
    what model your phone?
    I believe its a razor...
    also wouldn't mind getting photos off of my old phone, which is a lgvx7000

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Which cell phone is...
    By Suri in forum Help
    Replies: 18
    Last Post: 11-29-2008, 09:21 PM
  2. Cell Phone +Rep
    By legoboii in forum Help
    Replies: 7
    Last Post: 05-24-2008, 04:42 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •